Dobrodošli na Driver LifeStyle stranice!

Driver Lifestyle auto magazin nije kako već samo ime kaže običan auto magazin već stil života. Naš cilj je što dublje doprijeti do svakog vozača i zaljubljenika u auto industriju, no iz njegove perspektive. Dugo vremena promatramo tržište i ponudu te smo zaključili što nedostaje.

Vodimo se za dobrom starom krilaticom ‘iz naroda za narod’, te tako veliku pažnju pridajemo testiranjima automobila gdje planiramo svaki put uživo pozvati na kavu desetak čitatelja i predstaviti im novi model.

Što je cilj takvog predstavljanja? Pa, osim što su čitatelji siti pustih vozačkih priča, PR tekstova i favoriziranja pojedine marke mi im nudimo nešto sasvim opipljivo i dostupno. Sami ćete proživjeti na trenutak vožnju u nekom od novih modela, uvid u tehničke karakteristike, opipljivu kvalitetu izrade i daleko zanimljiviju prezentaciju vozila, te kroz vaše dojmove i našu reportažu ostalima prikazati sve odlike pojedinog modela.

Kako smo već spomenuli drugačiji pristup testiranju vozila, dovoljno pažnje posvećujemo i rabljenim modelima jer još uvijek ima dovoljno ljudi koji nemaju novaca za nove automobile, a jako malo pažnje dano je rabljenima. Upravo se kvalitetom i izdržljivošću rabljenoga može prikazati i kvaliteta samog proizvođača, ali i povjerenje za kupnju nekog od novih modela.

Uz testove vozila prezentiramo i vozila koja su u pojedinim segmentima modificirana od strane vlasnika te zatim takvi obilaze razne susrete. U zadnjih par godina sve je veća ekspanzija auto susreta na regionalnoj razini, te je nužno ostaviti dovoljno medijskog prostora dotičnima.

Nakon vozila na redu su i svima zanimljive teme DIY (do it yourself) vezane uz popravak i održavanje ili modificiranje vozila po principu kratke edukacije i informiranja gdje i tko može isto odraditi.

Za kraj magazina predvidjeli smo reportaže i/ili najave (sa) nadolazećih auto evenata.

Driver Lifestyle je među prvim auto magazinima u regiji i šire, a da je prisutan i na drugim kontinentima. Tako je Driver Lifestyle od veljače 2015. dostupan i u Americi pod nazivom Driver Lifestyle USA. Pored toga Driver Lifestyle je i partner regionalnog drift kupa pod nazivom Adria Drift Series koji se održava na području Hrvatske, Slovenije i Srbije, te jedan od organizatora style eventa “Not Another Style Event”. Uz spomenuto ponosni smo pokrovitelji sada već svima poznatog Exclusive Auto Moto Showa, ZG AutoWeeka i Cro Auto Showa koji je na ovom području sve poznatiji kao zamjena za zagrebački auto show.

Pratite nas svakih mjesec dana, odnosno novi primjerak biti će dostupan uvijek do 15-og u mjesecu. Svakako nas pratite i pišite nam kako bi sve zajedno podijelili s drugima.

Vaš Driver Lifestyle team.