S obzirom na sve veći broj stajlera koji nam se javljaju iz okolnih zemalja (Slovenija i BiH) u ovom broju predstavljamo vam Seat Leon FR od našeg vjernog čitatelja Klemena iz Slovenije.

Što napraviti od prerada na automobilu koji sam po sebi izgleda jako dobro, a da ga se ne nagrdi!? Pitanje je to koje je imao i Klemen, koji kao veliki zaljubljenik u VAG grupaciju i dodatne modifikacije na automobilima ima od prvog dana kupovine novog Leona sa FR značkom.

Radi se o modelu – 2.0 TDi CR FR Start Stop iz 2013.godine. Sam automobil već u seriji raspolaže sa 150 KS. Od opreme osim standardne potpune elektrifikacije, cijelog spiska aktivne i pasivne sigurnosti, sportskih sjedala i podvozja, tempomata, parkirnih senzora sprijeda i straga ima izrazito bogat i dodatni paket opreme iz kojeg Klemen izdvaja 18“ alu felge, LED paket osvjetljenja eksterijera i interijera, nadzor tlaka u gumama, digitalne dvo-zonske klime, navigacije, multifunkcionalnog volana…

Eh, odakle onda početi i prema želji dobar automobil učiniti još atraktivnijim. Klemen se odlučio na najblažu moguću i po našem ukusu najbolju varijantu. Serijske aluminijske naplatke dimenzije 18“ (Seat Performance 18“) prebojao je u atraktivnu zlatnu boju koja odlično pristaje uz crvenu boju automobila, a originalno sportsko podvozje nadogradio je Eibachovim Pro kitom. Automobil osim što ima bolje držanje svakako atraktivnije i izgleda.

Klemenu ovim putem želimo još mnogo sretnih kilometara i uživanja u svom automobilu, te naravno da nas prati i dalje!

PRERADE:


Ovjes:

  • 18” OEM naplatci
  • Eibach Pro opruge (- 40 mm)

Interijer:

  • Stock + OEM LED rasvijeta

Eksterijer:

  • Naplatci u zlatnoj boji
  • Retrovizori u zlatnoj boji